Συνέντευξη των ηθοποιών  της παράστασης «Η Δίκη των έξι» μια ιστορία – δύο πλευρές, της Δήμητρας Μπάσιου, στο Θέατρο Αλκμήνη.

Συνέντευξη των ηθοποιών της παράστασης «Η Δίκη των έξι» μια ιστορία – δύο πλευρές, της Δήμητρας Μπάσιου, στο Θέατρο Αλκμήνη.

Συνέντευξη των ηθοποιών  της παράστασης «Η Δίκη των έξι» μια ιστορία – δύο πλευρές, της Δήμητρας Μπάσιου, στο Θέατρο Αλκμήνη.

received 1226464788209428

Μαρία Λάμπρου

1) Κυρία Λάμπρου, καλησπέρα σας, και καλωσορίσατε στην σελίδα μας.

α) Θα θέλατε να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας; Πως προέκυψε το θέατρο στην ζωή σας;
β) Θα μας πείτε 5 πράγματα για τον εαυτό σας, που ξέρουν κυρίως οι πολύ αγαπημένοι σας; 

Το θέατρο για μένα έχει όνομα. Λέγεται Πελαγία Βουτζουλίδου Κούλη. Δασκάλα μου στο δημοτικό και μετέπειτα σκηνοθέτης μου στην Νεανική Θεατρική Σκηνή του δήμου μας που ακούει τώρα στο όνομα «Ονειρωδοί». Οι Κυριακές μας για πάνω από δέκα χρόνια ήταν θέατρο. Έτσι μεγαλώναμε κι η φλογίτσα που άναψε μέσα μου τότε φούντωνε και φούντωνε. Μέχρι που πήρα την απόφαση να μπω σε μια δραματική σχολή, τους «Μοντέρνους Καιρούς», και κάθε μέρα έκτοτε μου επιβεβαιώνει πόσο σωστή ήταν εκείνη η επιλογή. β) Θα μας πείτε 5 πράγματα για τον εαυτό σας, που ξέρουν κυρίως οι πολύ αγαπημένοι σας; (αναφορά σε χόμπι ή πράγματα που αγαπάτε).Για να δούμε, αγαπώ πολύ την φωτογραφία. Όταν πέρασα στις πανελλήνιες μου πήρε η θεία μου η Λεμονιά μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αυτή η ίδια με συντροφεύει μέχρι σήμερα. Με συγκινούν οι κοντινές λήψεις, τα πορτραίτα. Αγαπώ, επίσης, τις μεγάλες λεωφόρους και τα ψηλά σημεία της πόλης, αυτά που είναι ανοιχτά στον αέρα. Τα έχω συνδέσει με τον αδερφό μου γιατί πηγαίνουμε κάτι βραδιές βόλτα με το αμάξι να κλείσουμε τη μέρα μας έτσι. Λατρεύω κάθε είδους φως, τα φώτα του θεάτρου, των δρόμων, τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, τα λαμπατέρ δωματίου, τις φλόγες των κεριών, του αναπτήρα, των σπίρτων. Τέλος, αγαπώ το γράψιμο. Δεν γράφω συστηματικά, οργανωμένα, κάθε άλλο. Γράφω άναρχα, όποτε και όπου θελήσω. Αυτές είναι μάλλον και οι πιο ειλικρινείς στιγμές με τον εαυτό μου.

1 34 Large

2)«Η Δίκη των έξι» μια ιστορία – δύο πλευρές, της Δήμητρας Μπάσιου, ξεκινάει αυτή τη σεζόν στο Θέατρο Αλκμήνη.
Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για τη συγγραφέα, για την παράσταση και για το ρόλο σας;

Η πιο σωστή έκφραση για τη Δήμητρα θα ήταν «είναι πάντα εκεί», διακριτικά, τρυφερά! Είναι ένα πλάσμα που δύσκολα συναντά κανείς στις μέρες μας. Έγραψε ένα έργο που πραγματεύεται ένα κομμάτι της ιστορίας ημιφωτισμένο, αμήχανο. Τολμηρή στην επιλογή του περιεχομένου, τολμηρή και στην επιλογή του είδους γιατί ένα θεατρικό έργο διεκδικεί μια ακαριαία επαφή με τον κόσμο. Μια ιστορία θέλει να ειπωθεί γιατί κάποιος άνθρωπος θέλει βαθιά να την πει. Κι όταν η θέληση του ενός είναι ισχυρή μεταφέρεται και στην ομάδα, στον σκηνοθέτη, στους ηθοποιούς, σε κάθε έναν συντελεστή ξεχωριστά. Το κορίτσι αυτό μας έπιασε από το χέρι από την πρώτη ανάγνωση. Μας εξηγούσε, μας πρότεινε πηγές, μοιραζόταν μαζί μας σκέψεις που έκανε γράφοντας το έργο χωρίς να γίνεται ποτέ δεσποτική. Μαζί με τον Νίκο, τον σκηνοθέτη μας, πλάσανε ένα πρώτο περιβάλλον στο οποίο μπορέσαμε όλοι να βρούμε ζωτικό χώρο και να προχωρήσουμε μαζί.

Η παράσταση τώρα, είναι σύντομα-μα έντονα- καρέ από τις ζωές τριών ηρώων αμέσως μετά την καταστροφή της Μικράς Ασίας. Ουσιαστικά βλέπουμε την τεράστια επιρροή της δίκης των έξι στους ανθρώπους αυτούς που αντιπροσωπεύουν συγκρουόμενες πλευρές της κοινωνίας της εποχής. Εγώ είμαι η αφηγήτρια του έργου, ένας τέταρτος χαρακτήρας, ένα κορίτσι που ανοίγει μια παλιά βαλίτσα του παππού της και με αφορμή κατιτίς που βρίσκει μέσα ξεκινά να ξεδιπλώνει μια ιστορία. Αν και στέκεται απέναντι από το κοινό γίνεται ένα μαζί του. Απορεί, προσπαθεί να τοποθετήσει σε σειρά τα γεγονότα, να κατανοήσει, να αποκωδικοποιήσει μια ιστορία σύνθετη, μακρινή, μα και κάπως οικεία. Θυμάται και οι μνήμες της ανοίγουν δρόμο, την φέρνουν αντιμέτωπη με ερωτήματα, ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε ή έστω να σκεφτούμε μετά το τέλος του έργου ή μια “τυχαία” μέρα πολύ αργότερα.

--------

IMG 20221012 132104
Φαίδρα Παπανικολάου

1) Κυρία Παπανικολάου,
καλησπέρα σας, και καλωσορίσατε στην σελίδα μας.

α) Θα θέλατε να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας; Πως προέκυψε το θέατρο στην ζωή σας;

Καλησπέρα και από μένα . Θα αντιστρέψω την πρόταση. Δεν προέκυψε το θέατρο , εγώ τοποθέτησα τον εαυτό μου στο θέατρο . Το σπούδασα , προσπαθώ πολύ ν’ ανταποκριθώ και συνεχίζω να κάνω το επάγγελμά μου, παρά τις αντίξοες συνθήκες αυτού του παλιού κι εντελώς σάπιου συστήματος. Είναι κιόλας αυτή η αντιξοότητα που γίνεται η κινητήριος δύναμη, το πείσμα . Το θέατρο όπως και κάθε μορφή τέχνης έχει εγγενές χαρακτηριστικό την επικοινωνία . Το σπάσιμο της απομόνωσης γεννά την εξέλιξη κι είναι η μόνη επαναστατική πράξη , η νίκη μας ενάντια σ’ ένα σύστημα που επιδιώκει την φυσική και την ηθική μας εξόντωση.


β) Θα μας πείτε 5 πράγματα για τον εαυτό σας, που ξέρουν κυρίως οι πολύ αγαπημένοι σας; 

Σε γενικές γραμμές είμαι μάλλον χαμηλών τόνων και καλός άνθρωπος αν δε μου πατήσεις τα λουλούδια μου.
Είμαι παιδί της οικογένειας.
Όταν μου τη δίνει παίρνω τα σκυλιά μου και τρέχω στα βουνά
Τις γατούλες μου τις έχω στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης . Κι αυτές το ίδιο . Έτσι ταιριάξαμε.
Ο χωροχρόνος μου είναι πολύτιμος.

IMG 20221012 132123

2) α) Θα μας πείτε λίγα πράγματα για το ρόλο σας;

Η Δόμνα Αμανατίδου είναι μια πρόσφυγας της Μικρασιατικής καταστροφής . Έρχεται στη Ελλάδα με την ανιψιά της και μια φωτογραφία του νεκρού ανιψιού της. Είναι ζωντανές , όπως λέει και στο έργο , «από τύχη και μόνο» . Φέρει το τραύμα του ξεριζωμού και του θανάτου.
Είναι μια πρόσφυγας όπως κι οι δικοί μας πρόσφυγες οι σημερινοί , αυτοί που βλέπω στο δρόμο ή στα δελτία των ειδήσεων πότε πνιγμένους και πότε στις συνθήκες των υποτιθέμενων δομών, που κανείς δεν τους θέλει κι όλοι παριστάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τα εγκλήματα του πολέμου που τους φέρνει εδώ.
Μυρίζει το δέρμα της , χαλάει την εικόνα της πόλης με τα αλλόκοτα ρούχα της , ταράζει την ησυχία των νοικοκύρηδων με τις κραυγές της. Απειλεί την ειρήνη τους.


β) Τι ήταν η δίκη των 6;

Είναι η καταδίκη σε θάνατο έξι επιφανών παραγόντων της βασιλόφρονης παράταξης.
Στις 11(24) Σεπτεμβρίου 1922 εκδηλώνεται αστικό κίνημα στις ναυτικές και στρατιωτικές δυνάμεις που είχαν συγκεντρωθεί στη Χίο και Μυτιλήνη στις 14 (27) Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται κίνημα στην Αθήνα υπό τον Πάγκαλο που συλλαμβάνει εκατοντάδες βασιλικούς οπαδούς να τους τουφεκίσει. Την επομένη αναλαμβάνουν την εξουσία οι Πλαστήρας , Γονατάς και Φωκάς. Στις 17 (30) Σεπτεμβρίου σχηματίζεται προσωρινή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κροκιδά.
Οι ηγέτες του κινήματος παρουσίασαν ως υπαίτιους της Μικρασιατικής καταστροφής τους Γούναρη , Στράτο, Πρωτοπαπαδάκη , Θεοτόκη , Μπαλτατζή , Χαντζανέστη , Γούδα και Στρατηγό . Αυτοί ήταν η ηγετική ομάδα που καθόρισε την Ελλαδική πολιτική από τον Νοέμβριο του 1920 ως το Αύγουστο του 1922. Παρά τις αναμφισβήτητες ευθύνες τους, υπήρξαν εξιλαστήρια θύματα για να καταλαγιάσουν τα οργισμένα λαϊκά στρώματα και ν’ αποφευχθούν αναταραχές . Ταυτόχρονα ικανοποιούσαν τις ανάγκες πολιτικών αντιπαραθέσεων.
Η δίκη άρχισε στις 24 Οκτώβρη (6 Νοέμβρη) Η κυβέρνηση Κροκιδά παραιτείται στις 10(23) Νοέμβρη και στις 14 (27) αναλαμβάνει ο Γονατάς. Στις 15 (28) Νοέμβρη καταδικάστηκαν σε θάνατο κι εκτελέστηκαν την ίδια μέρα οι Γούναρης , Στράτος, Πρωτοπαπαδάκης , Θεοτόκης, Μπαλτατζής , Χαντζανέστης.
Έτσι για την ιστορία να πούμε ότι ο Γονατάς κι ο Πάγκαλος κατά τη διάρκεια της Κατοχής ήταν εμπνευστές της ίδρυσης και συγκρότησης των Ταγμάτων Ασφαλείας (ένοπλων παραστρατιωτικών μονάδων, υπαγόμενων στην γερμανική διοίκηση, που χρησιμοποιήθηκαν από τους κατακτητές ενάντια στο αντιστασιακό κίνημα).
----------

IMG 20210317 220248

Δήμητρα Μπάσιου


1) Κυρία Μπάσιου, καλησπέρα σας, και καλωσορίσατε στην σελίδα μας.

α) Θα θέλατε να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας; Πως προέκυψε το θέατρο στην ζωή σας;

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1996 και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο που μένω μέχρι και σήμερα. Από πολύ μικρή η μητέρα μου με έγραψε στο μπαλέτο και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με την τέχνη. Αποφάσισα στα δεκαεφτά ότι ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη της υποκριτικής γιατί εκεί έβρισκα το μέρος που μπορούσα να επικοινωνήσω τις ανησυχίες μου και συνάμα να σκληραγωγήσω τον εαυτό μου. Τελείωσα την δραματική σχολή των Μοντέρνων Καιρών και νιώθω πραγματικά ευτυχής που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Εκείνοι μου έμαθαν τι σημαίνει να δημιουργείς με αγάπη και σεβασμό, με έκαναν να καταλάβω ότι το θέατρο μπορεί να γίνει με πολιτισμένο τρόπο. Εκεί σε αυτή τη σχολή γνώρισα και τον Δάσκαλο μου Πέρη Μιχαηλίδη, στον οποίο χρωστώ την μικρή μου πορεία μέχρι σήμερα... Με πήρε όταν τελείωσα τη σχολή και είχα την τύχη να με σκηνοθετήσει στις << Γυναίκες >>, της αγαπημένης μου Γαλάτειας Καζαντζάκη. Πραγματικά του είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία!


β) Θα μας πείτε 5 πράγματα για τον εαυτό σας, που ξέρουν κυρίως οι πολύ αγαπημένοι σας; 

Τι μου άρεσε...;; Χμ.. να χορεύω, κάτι που κάνω από πολύ μικρή και θέλω οπωσδήποτε να ξαναρχίσω. Λατρεύω τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ... Αγαπώ να διαβάζω βιβλία και τα απολαμβάνω ιδιαίτερα μέσα σε ωραία καφέ- βιβλιοπωλεία παρέα με τον καφέ μου. Να ενημερώνονται για την κοινωνική και πολιτική κατάσταση του κόσμου και να βρίσκομαι με ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω άνετα, να γελάω πολύ και να μαθαίνω από αυτούς.

1 48 Large

2) Πως αποφασίσατε να γράψετε αυτό το έργο; Τι δυσκολίες συναντήσατε;

Τον Μάρτη που μας πέρασε δημιουργήσαμε μαζί με τον Κώστα Στυλιανού και τον Ορέστη Μήλιο ένα podcast για τη Μικρασιατική Καταστροφή με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων, που ονομάζεται << Με αγάπη από την Ανατολή>> και φιλοξενείται σε σχετικές πλατφόρμες. Το τελευταίο επεισόδιο αφορούσε τη δική των έξι. Τότε σκέφτηκα πως τόσα έχουν ακουστεί για τη Μικρασιατική Καταστροφή αλλά ελάχιστα για αυτή τη δική που ήταν απόρροια, όχι μόνο της Καταστροφής αλλά κι όλης της προηγούμενης δεκαετίας που προ υπήρξε αυτής. Ο κόσμος είναι καλό να γνωρίσει, να προβληματιστεί και να ψάξει τις απαντήσεις του μόνος. Έτσι αποφάσισα να γράψω ένα θεατρικό έργο όπου θα παντρεύει την ιστορία με τη μυθοπλασία. Ένα έργο που θα φέρει στο φως τις δύο πλευρές της κοινωνίας ,εκείνης της περιόδου. Σύμμαχος μου σε αυτό το εγχείρημα υπήρξε η Καίτη Αναστασίου, η οποία ανέλαβε την Δραματουργική επεξεργασία. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να μην θυσιάσουμε τα ιστορικά , που είναι πολλά και πολύ σημαντικά, στο βωμό της μυθοπλασίας. Θα χαρούμε εάν μάθουμε πως βάλαμε ένα λιθαράκι στο να γίνει λίγο πιο γνωστό αυτό το τόσο σημαίνον ιστορικό γεγονός.

3) Γιατί θεωρείτε πως έμεινε στην Ιστορία η δίκη των 6;

Eξαιρετική ερώτηση! Μα γιατί ακόμα ο διχασμός είναι το μείζον θέμα της κοινωνίας μας. Ο διχασμός, τα δύο στρατόπεδα όπου χωρίστηκε η κοινωνία του τότε, υπήρχαν πριν την Καταστροφή και διατηρούνται αναλλοίωτα μέχρι σήμερα. Με θλίβει το γεγονός πως στην ήδη έκρυθμη κοινωνία που ζούμε έχουμε ανάγκη να χωριζόμαστε σε ηθικούς κι ανήθικους καλούς και κακούς. Κρίμα... Γιατί σκεφτείτε πόσο πιο ωραία εξελίσσεται μια κοινωνία, ένα σύνολο, εάν μάθει να στηρίζει ο ένας τον άλλον , να εξαλείφει τις διαφορές και να προσηλώνεται στον κοινό στόχο της εξέλιξης και της αγάπης. Σπουδαίο πράγμα το μαζί αλλά δύσκολο. Σε μια κοινωνία που έχουμε ανάγκη να κοιτάξουμε τ' αρνητικά των άλλων, να βρούμε εξιλαστήρια θύματα και να βγάλουμε τους εαυτούς μας από τη θέση του θύτη δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση το ότι ακόμα αποτελεί θέμα διχασμού << η δίκη των έξι>> . Δεν είναι η δική το θέμα αλλά η ανάγκη της επικράτησης της μιας ή της άλλης πλευρά και επουδενί του ενδιάμεσου. Εκεί που συνήθως , δηλαδή, βρίσκεται η αλήθεια.
-------

áíµñÿ Viber 2022 07 31 21 33 40 877

Γιάννης Τσόρβας

1) Κύριε Τσόρβα, καλησπέρα σας, και καλωσορίσατε στην σελίδα μας.

α) Θα θέλατε να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας; Πως προέκυψε το θέατρο στην ζωή σας;

Γεια σας ονομάζομαι Τσόρβας Γιάννης είμαι 22 ετών και ζω στο Ίλιον. Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής των<<Μοντέρνων Καιρών>>,καθώς και φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής(ΠΑΔΑ).
Η πρώτη μου επαφή με το θέατρο ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Αν θυμάμαι καλά ήταν σε μια από τις τάξεις του δημοτικού όπου και είδα την πρώτη μου παράσταση. Ήταν μια παιδική παράσταση που αν δεν με απατά η μνήμη ήταν<<ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ>>της Κάρμεν Ρουγγέρη. Είχα μαγευτεί από το θέαμα και από τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε κάποιος να αφηγηθεί μια ιστορία με τόσο ζωντανό τρόπο. Στα μετέπειτα χρόνια παρακολουθώντας και άλλες παραστάσεις(όχι μόνο παιδικές) και συμμετέχοντας στα διαφορά θεατρικά δρώμενα που μου δινόταν η ευκαιρία να συμμετέχω είδα ότι αυτό με κάνει χαρούμενο και είπα μέσα μου ότι αυτό θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω. Έκτοτε αυτό έγινε το όνειρο μου, το οποίο άρχισα να το ζω από το πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής, μέχρι και σήμερα, ελπίζοντας να μην τελειώσει γρήγορα.


β) Θα μας πείτε 5 πράγματα για τον εαυτό σας, που ξέρουν κυρίως οι πολύ αγαπημένοι σας; 

Μου αρέσουν πολύ η βραδινές βόλτες κυρίως στο κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα το καλοκαίρι.
Όταν διαβάζω, είτε ένα βιβλίο είτε ένα θεατρικό έργο θέλω να υπάρχει απόλυτη ησυχία και για αυτό προτιμώ να διαβάζω τις βραδινές ώρες
Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος, αλλά όταν υπάρχει ένα ραντεβού, μια δουλειά ή μια πρόβα που θα είναι το πρωί θα είμαι στην ώρα μου.
Κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα μου αρέσει να κάνω γυμναστική.
Όταν πάω στο θέατρο να παρακολουθήσω μια παράσταση, ιδανικά πηγαίνω μόνος.

1 43 Large

2) α) Θα μας πείτε λίγα πράγματα για το ρόλο σας;

2α)Στη παράσταση <<Η Δίκη των Έξι>>μια ιστορία-δυο πλευρές ενσαρκώνω το ρόλο του Σάββα. Ο Σάββας είναι γόνος μιας εύπορης, αστικής οικογένειας. Θείος του είναι ο Γεώργιος Μπαλτατζής, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο σε αυτή τη δίκη. Ο Σάββας και η Ευανθία ήταν αρραβωνιασμένοι. Μετά την καταστροφή της Σμύρνης όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι δύο του χωρίστηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Σάββας υποστηρίζει τον θείο του και θέλει να μην εκτελεστεί, ενώ η Ευανθία ,επηρεαζόμενη και από τη θεία της τη Δόμνα, θέλει κάποιος να πληρώσει για όλη αυτή τη καταστροφή. Μέσα του παλεύουν η λογική και το συναίσθημα. Από τη μία πλευρά η λογική του λέει να υπερασπιστεί τον θείο του, την οικογένεια του, από την άλλη αγαπάει την Ευανθία και θέλει να την έχει δίπλα του, ελπίζοντας ότι θα περάσουν μια ζωή μαζί.


β) Πέρα από την παράσταση αυτή, υπάρχουν και άλλα άμεσα σχέδια για την φετινή σεζόν;

Θα συμμετέχω και σε μια άλλη παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το νέο έτος.
Το έργο στο οποίο θα συμμετάσχω είναι
<<ο καυκασιανός κύκλος με την κιμωλία>>του Μπέρτολτ Μπρεχτ, όμως επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα.

3) Θα θέλαμε να κλείσουμε, με κάτι που θέλετε εσείς να πείτε για το Θεατρο.gr.

Να μην παρατήσει κάποιος τα όνειρα του όσο αντίξοες και να είναι οι συνθήκες. Γιατί όταν τα πιάσει και αρχίσει να κάνει τα πρώτα βήματα του μέσα σε αυτά τότε θα βρει το φως.

 

Πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ.

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Φεβρουάριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.