Συνέντευξη του  Σταύρου Παναγιωτόπουλου στο θεατρο.gr

Συνέντευξη του Σταύρου Παναγιωτόπουλου στο θεατρο.gr

Συνέντευξη του Σταύρου Παναγιωτόπουλου στο θεατρο.gr

1) Καλησπέρα σας και καλωσορίσατε στην σελίδα μας.
Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας.

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη, Ονομάζομαι Σταύρος Παναγιωτόπουλος, είμαι 32 χρονών, έχω τελειώσει οινολόγος και τεχνολόγος ποτών αλλά η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στην πόρτα της δραματικής, εκτός από το θέατρο έχω μεγάλη αγάπη και για το τραγούδι, το διάβασμα, την γυμναστική και την μαγειρική.

IMG 20240423 192830

2) Πότε και πως δημιουργήθηκε η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS; Από ποιους αποτελείται;

Η VOX RT CORPUS δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2022, πάνω σε μια ιδέα της Ελένης Σιδεροπούλου, που τότε έγραφε το πρώτο της έργο “ΣΤΑΧΤΕΣ” και με ήθελε στον ρόλο του Κυριάκου είπα το ναι και από τότε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τον Βασίλη Πρέκα και την Νεκταρία Οσάφη αρχίσαμε να γράφουμε, να σκηνοθετούμε και να παίζουμε σε δικά μας έργα στο τελευταίο έργο όμως προστέθηκε και το νέο μας μέλος η Σταυρούλα Θωμαδάκη με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια οπτική και τα ίδια όνειρα.

3) Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS παρουσιάζει στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού το κωμικό έργο «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» της Ελένης Σιδεροπούλου. Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια γι' αυτό;

Tο έργο διαδραματίζεται σε ένα χωριό της Ελλάδας, όπου εκεί ζει ήρεμα ένα ζευγάρι ο Γιώργης και η Τζωρτζίνα, την ηρεμία αυτή όμως έρχεται και διαταράσσει ο ξάδελφος του Γιώργη ο Σάκης. Φαινομενικά ο λόγος της επίσκεψης του ήταν ότι του έλλειψε η οικογένεια του αλλά ο σκοπός του είναι πιο δόλιος, την αποκάλυψη την φέρνει ένας άλλος επισκέπτης από την Αμερική η Καμίλα.

IMG 20240423 193133

4) Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Εγώ υποδύομαι τον Σάκη. τον ξάδελφό του Γιώργη από την Αμερική, έναν άνθρωπο σκληρό και παλαιών αρχών, τουλάχιστον αυτό θέλει να δείχνει προς τα έξω, μιας και εσωτερικά είναι ένας άνθρωπος με αδυναμίες όπως όλοι οι άλλοι και αυτό θα το καταλάβουμε σιγά σιγά μέσα στο έργο με αποκορύφωμα την εμφάνιση της Καμίλα.

5) Σε τι ηλικίες απευθύνεται η παράσταση;

Η Παράσταση έχει χρήση τσιγάρου αλλά και άσχημων λέξεων οπότε ως ομάδα θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να θέσουμε όριο ηλικίας πάνω από 15 χρόνων.

6) Τι άλλα σχέδια έχετε για την φετινή χρονιά;

Προς το παρόν εστιάζω στο “Το σόι σου μέσα” σίγουρα υπάρχουν και προτάσεις ακόμη όμως είμαστε σε συζητήσεις, παράλληλα γράφω το δικό μου έργο δραματικό αυτή την φορά που ευελπιστώ να παιχτεί τέλη του χρόνου ή αρχές του άλλου.

7) Θα θέλαμε να κλείσουμε με κάτι που θέλετε εσείς να πείτε για το Θεατρο.gr.

Κάτι που έμαθα στην μικρή μου πορεία σε αυτό τον χώρο είναι πως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από πείσμα, δουλειά και θέληση για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα,
μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε και να παλεύεται γι’ αυτά γιατί τα όνειρα μας κάνουν αυτό που είμαστε..

****

Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59, Γκάζι

«ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ»
της Ελένης Σιδεροπούλου

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Κάθε Δευτέρα στις 20:30 μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS συνεχίζει και μετά το Πάσχα, λόγω επιτυχίας, τις παραστάσεις του κωμικού έργου «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» της Ελένης Σιδεροπούλου, κάθε Δευτέρα στις 20:30, μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού.
Μετά από δύο επιτυχημένες παραστάσεις η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με ένα ακόμη κωμικό έργο γεμάτο γέλιο, μυστήρια και πολλές ανατροπές!

Λίγα λόγια για το έργο:
Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν είναι και το πιο "φυσιολογικό". Ο Γιώργης και η γυναίκα του η Τζωρτζίνα μένουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, το Ραχίδι, μακριά από την φασαρία της πόλης ζώντας μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή. Η άφιξη όμως του ξάδερφου του Γιώργη από την Αμερική θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης, ένας σκληρός και επικίνδυνος τύπος, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του ζευγαριού και μαζί του θα φέρει μυστικά, συμφορές αλλά και....άλλες επισκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή όλων. Μια απρόσμενη ανατροπή όμως θα αλλάξει τα δεδομένα.

Trailer παράστασης:
https://youtu.be/SsTcDR4I19E?si=0kNTMbw7WNssbUBk

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Ελένη Σιδεροπούλου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σιδεροπούλου και Σταύρος Παναγιωτόπουλος

Παίζουν (αλφαβητικά):
Σταυρούλα Θωμαδάκη
Σταύρος Παναγιωτόπουλος
Βασίλης Πρέκας
Ελένη Σιδεροπούλου

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 15 ετών.
Κάθε Δευτέρα στις 20:30 μέχρι τις 10 Ιουνίου
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/to-soi-sou-mesa/


Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Η VOX ET CORPUS είναι μια πενταμελής θεατρική ομάδα η οποία ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2022 από τους ηθοποιούς Σταυρούλα Θωμαδάκη, Νεκταρία Οσάφη, Σταύρο Παναγιωτόπουλο, Βασίλη Πρέκα και Ελένη Σιδεροπούλου οι οποίοι ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο όντας ακόμη στο 3ο έτος της σχολής τους...Η αγάπη τους για το θέατρο και την τέχνη, τους έκανε να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να έχουν ήδη στο βιογραφικό τους δύο επιτυχημένες επαγγελματικές παραστάσεις με έργα γραμμένα εξ'ολοκλήρου από μέλη της ομάδας...Η επιμονή,η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός είναι βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας αυτής καθώς και το πάθος και η όρεξη για δουλειά.

Παραστάσεις:
Μάρτιος - Μάιος 2023:
“Στάχτες” Της Ελένης Σιδεροπούλου σε σκηνοθεσία Ελένης Σιδεροπούλου και Νεκταρίας Οσάφη

Νοέμβριος 2023 - Ιανουάριος 2024 :
“Την κληρονομήσαμε” του Σταύρου Παναγιωτόπουλου σε σκηνοθεσία του Σταύρου Παναγιωτόπουλου και της Ελένης Σιδεροπούλου

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.